Dialog med Tyrkiet
Since Wars begin in the Minds of Men...
Senegal vært for lancering af nyt UNESCO netværk
Undervisning i Globalt Medborgerskab
4.a Rettigheder for børn og unge

Fokus på FNs verdensmål

Bagsværd Kostskole og Gymnasium har fået bevis på, at skolen nu er en UNESCO-skole. Det var tre af skolens klasser med til at afsløre i forbindelse med, at skolen fik besøg af Helle Gudmandsen.

Læs mere...

kina

ASP koordinatorer fra hele verden var inviteret til Hainan i det sydlige Kina, hvor hovedformålet med konferencen var at revitalisere og forberede en ny strategi for netværket.

Læs mere...

Turgay1

Fra d. 22. marts til d. 2. april 2017 var 2.u fra Egaa Gymnasium på studietur til øen St. Croix i det tidligere Dansk Vestindien som idag hedder US Virgin Islands.

Læs mere...

transferday1

Fredag kulminerede vores satsning på et kronologiforløb i historie – med fokus på verdensarv, trekantshandel og de Dansk Vestindiske Øer. Et forløb med udgangspunkt i det nære Christianshavn. Det...

Læs mere...

Skærmbillede 2017 03 28 kl. 10.26.43 1

Hvilke forbrydelser begik Danmark under slavetiden på De Vestindiske Øer? Hvordan påvirker det øboernes liv idag? Og bør Danmark siger undskyld til slavernes efterkommere?

Læs mere...

 folder2

35 UNESCO schools in Denmark have agreed to support UNESCO’s values in their teaching curriculum and teach their students about Education for Sustainable Development.

Læs mere...

Ved at browse denne side acceptere du automatisk vores cookie politik.